Keresőoptimalizálás Budapest

Keresőoptimalizálás Budapest

Keresőoptimalizálás Budapest

Tanácsok bárkinek, aki használni kezdte a videó marketinget

2018. október 19. - Privát Béla

Tanácsok bárkinek, aki használni kezdte a videó marketinget - keresőoptimalizálás Budapest

 

Keresőoptimalizálás Budapest: Bár a videomegjelenítés még nincs olyan helyzetben, mint más digitális marketing csatornák, gyorsan széles körben használják az internetet. Az itt található információk segítségével többet tudhat meg a videomegjelenítésről.

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, műszaki szaktanácsadás, ingatlan felmérés

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, műszaki szaktanácsadás, ingatlan felmérés

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, műszaki szaktanácsadás és ingatlan felmérés

A legtöbb ember hírhedten rövid ideig tart, és azonnal vagy gyorsan szeretné megkapni az információt. Ha a videónak hosszabbnak kell lennie, fontolja meg, hogy szakaszokba sorolja azokat, amelyek szakaszokban nézhetők.

A legtöbb ember nem fog nézni a 20 percnél hosszabb videókat. Csak annyit tehetsz, hogy megmutatod a közönséged, hogyan működik egy adott termék. Ha csak egy speciális reklámot hirdetsz, akkor 10 perc kell az Ön limitje.

A videóidban szerepeltetni kell webhelyének képernyőképét. Ez a technika lehetővé teszi a nézők számára, hogy megtekinthessék webhelyének beállítását. A képernyőképek szintén népszerűek a bemutató videó elkészítésekor. Csak mentse el a képernyőképet, és használja a videószerkesztő programokat, hogy beépítse egy videóba.

Nem kell egy vagyont költeni ahhoz, hogy jó videót hozzon létre. Nem kell professzionális felszereléssel, ha a felvételt folyamatosan és kiegyensúlyozottan tartja. Még egyáltalán nem kell túlságosan kedvelni. Csak lélegezzen és beszéljen közvetlenül a videokamerával. Lehet, hogy nem kell ezt tennie. Képeket vagy PowerPointot is használhat a videóban.

Tartsa a YouTube-ot a videomegjelölési stratégiájának élvonalában. A marketing erőfeszítéseit ezen a webhelyen kell összpontosítania. Szabad helyet biztosít a videók megtartásához. Ez is a harmadik leglátogatottabb oldal a neten.

Készítsen egy videót arról, hogyan kell másoknak megfelelően használni a terméket. Megmutathatja nekik lépésről-lépésre, hogyan kell csinálni, és azokat a személyeket is, akik a jövőben is használni fogják.

Ha videód célja egy adott termék vagy szolgáltatás megvásárlásának megszerzése, győződjön meg róla, hogy a keret alján vagy az oldal margójánál valamilyen hiperlinket tartalmaz. Jó ötlet, ha ez a kapcsolat a videolejátszóban van. Ha így tesz, akkor a link marad akkor is, ha beágyazott.

Használd a következetes hangot minden egyes videóidban. Választhatod, hogy nagyon komoly és oktatási videókat készítesz, vagy könnyebb hangot adsz és szórakoztatod a nézőidet. Gondold végig, hogy pontosan mit döntesz, hogy milyen módon szeretne eljutni a videóidhoz.

Mint láttuk, nem nehéz elindulni a videomegjelenítéssel. Csak meg kell tanulnod magad a témáról. Amint megtudtál, mindannyian megvan. Próbálja ki ma!

A bejegyzés trackback címe:

https://keresooptimalizalasbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr5814311103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása